alle dagaanbiedingen verzameld op een site
DAGAANBIEDING | CITYDEALS | CASHBACK
 

Groepen

Wil je de verzendkosten delen of gewoon zien wie van jouw collega's of vrienden interesse hebben in een bepaald product? Door deel te nemen aan een groep binnen Bidt.nl is dat eenvoudig mogelijk.

Wanneer je bent ingelogd op de site kun je op de hoofdpagina eenvoudig zien of er een collega of vriend uit jouw groep interesse heeft in een bepaald product. Het icoontje begint te knipperen zodra minimaal 1 groepslid er interesse in heeft.

Ook zie je in het menu rechtsboven een icoontje knipperen achter de groep waarin de betreffende persoon zit welke interesse heeft getoond.

Je kunt zelf eenvoudig aangeven of je interesse hebt in een bepaald product. Door één klik op het icoontje geef je aan alle groepsleden van jouw groep(en) aan dat je interesse hebt. Je moet hiervoor uiteraard wel ingelogd zijn. Geen interesse meer? Geef dit aan door op te drukken.

Je kunt zelf een groep aanmaken en daarna vrienden of collega's uitnodigen om deel te nemen. Je kunt meerdere groepen aanmaken en je wordt zelf het hoofd van een groep. Alleen het hoofd van een groep kan personen uitnodigen of verwijderen. Wil je niet meer deelnemen aan een groep dan kun je jezelf eenvoudig afmelden(). De verdere afhandeling van het afstemmen, kopen en betalen is de verantwoordelijkheid van de groep zelf. Hierin zal het groepshoofd een belangrijke rol kunnen spelen.

LET OP: Stem altijd nader af of de persoon nog interesse heeft en het product daadwerkelijk wil kopen. De persoon kan zijn interesse om wat voor reden dan ook hebben verloren of deelnemen aan meerdere groepen. Ga er dus niet automatisch van uit dat iemand het product ook echt wil kopen wanneer hij interesse heeft getoond!

Nieuwsbrief
Schrijf je nu gratis in en ontvang elke dag alle dagaanbiedingen in je mailbox.

Bidt.nl
Alle dagaanbiedingen verzameld op 1 website. Bidt.nl geeft u een overzicht van alle aanbiedingen die maar 24 uur geldig zijn en zo lang de voorraad strekt. Elke dag nieuwe aantrekkelijke producten tegen waanzinnige prijzen. Op=op, dus wees er snel bij. U heeft slechts 24 uur!

Aantal Dagaanbiedingen
Er zijn vandaag 10 dagaanbiedingen.

Populaire citydeals steden

Groepen
Wil je de verzendkosten delen of gewoon zien wie van jouw collega's of vrienden interesse hebben in een bepaald product? Log dan in en maak een groep aan waarin je al je collega's of vrienden kunt toevoegen. Wanneer iemand interesse heeft en je bent ingelogd zie je dat direct. Meer...

Inloggen
E-mail notificatie
Ontvang een e-mail wanneer het door jouw gevraagde product op één van de dagaanbieders wordt aangeboden. Registreer je gratis en geef - in jouw verlanglijstje - de trefwoorden waarop jij een mail wilt ontvangen. Zo mis je nooit meer een dagaanbieding!

Betrouwbaar
Voor het veilig en betrouwbaar online aankopen van producten vertrouw op gezond verstand en let op onder andere de volgende symbolen op de site van de aanbieders:

Aanmelden dagaanbieder
Kent u nog een dagaanbieder welke niet op de site van Bidt.nl staat? Wij willen graag het volledige aanbod van dagaanbieding tonen dus laat het ons weten. Geef de site via het contactformulier aan ons door en binnenkort zal dagelijks ook deze dagaanbieding te zien zijn op Bidt.nl.

© Bidt.nl | RSS | Twitter | Privacy | Disclaimer | Cookies | Dagaanbiedingen android app | Contact